Vevőszolgálat: 8.30-17.00, Webshop: 0-24
HUF Ft
de

de-Irodai 1x1

13.09.2022

Nem lehet élesen különválasztani termékeink funkcióit, mert mindannyian több rendeltetésnek is megfelelnek.


Az irodai termékeinknek nem a reklám értéke, hanem informáló hatása és kommunikációs lehetőségeik adják meg az értelmet.


Milyen kommunikáció létezik egy irodában?

- Alkalmazott az alkalmazottal,

- Alkalmazott az ügyfelekkel,

- Főnök az alkalmazottal,

- Főnök az ügyfelekkel

- Az iroda nevében tájékoztatás mindenki részére


Két- féle információ közlés van jelen az irodai munka során: a közvetett és a közvetlen.


Közvetett irodai kommunikációra pár példa

- Nevek kiírása az egyes irodák ajtaján,

- Tárgyaló

- Mosdó

- Konyha

- Öltöző,

- Recepció megjelölése, egy

- közlekedési útvonal, emelet beosztás, lift,        - menekülő útvonal, parkolóház, stb. feliratának, piktogramjának kihelyezése.


Ezek a közvetett információk általában az idegeneknek, vagyis javarészt a hozzánk látogató ügyfeleknek és üzleti partnereknek lesznek segítségére, valamint az újonnan náluk dolgozóknak.


Közvetlen információ lesz az, amit egymással szóban is megbeszélnek a kollégák vagy az ügyfelekkel is akár, de tervekhez, kivitelezéshez mégis használnak olyan eszközöket, amik közösen látható felületet képeznek, mint például a felíró táblák, flip chart táblák.


Az irodai szegmens főleg szükségszerűségekből táplálkozik, a mi termékeink tartós alapanyagokból, a maximális kihasználhatóság érdekében készülnek, tehát egy beruházás évekre megoldja az irodai szükségleteket.


Mind- mind alapvető hétköznapi igényeket szolgálnak, fogasok, szemetesek, hamutartók, piktogramok és névtáblák egyaránt.