Fel IRAT

2019.01.21

Érdekes az ember: kitalálta a pénzt, mint olyan eszközt, mely egységesen beváltható bármire.


Fantasztikus dolgokra képes, de gátját érzi teljesítményének, és szükségét érzi annak, hogy pénzen vásárolja közelebb magát álmaihoz, legyen az egy tárgy, egy állapot vagy egy munka/ szakma.


Első lépésként tanuljuk meg felmérni szükségleteinket és céljainkat!


Érezzük át a szívünkben dédelgetett álmot és vágyat az iránt, amit valóban szeretünk csinálni, amire alkotásként tekintünk, aminek végzése közben kreatívnak érezzük magunkat- és megtaláltuk utunkat.

Tanuljunk, informálódjunk, de legfőképp legyünk nyitottak és engedjük el képzeletünket, fantáziánkat- rengeteg útja- módja van terveink megvalósításának. Találjuk meg a nekünk legmegfelelőbbet.


Ha feliratozást tervezünk, elsősorban a cél lebegjen szemünk előtt, és az, hogy kikkel és mit szeretnénk tudatni, valamint milyen célunk van az adott információval.


Ennek megfelelően válasszunk felületet (kiírás, logó, reklám, hirdetés, kampány) és minden menni fog, mint a karikacsapás.


Sosem tanultam marketinget, meg is különböztetem magam a marketingesektől.

Ők nagy alapelveket és összefüggéseket tudnak, én megoldásokat, lehetőségeket és hatásokat.


Szeretek hatást kelteni, és szeretem, amikor el kell képzelni, mit szeretne a vevőm tudatni az ő vevőjével. Az általam ismert termékek és kapcsolódó cégek ajánlásával teljessé tudjuk tenni az információ kínálatot, kedvenceim azonban az azonnal, az eladás helyén ható feliratok és a stílusos szép termékek összhangja.


Nyitottan és érdeklődve kísérem figyelemmel az egyre növekvő igényt a szépre, az esztétikusra és örömmel tölt el, hogy részese lehetek ezek kialakításában.


A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Olvasd el a heti újdonságokat
 

A natúr hatás, a természetes alapanyagok, a szemnek és a léleknek megnyugtató termékek nagy szerephez jutnak a közeljövőben.

Bolt   Kirakat   Kiállítás   Iroda