Vevőszolgálat: 8.30-17.00, Webshop: 0-24
HUF Ft
it

it-DIY információs eszközök

25.10.2022

Lehetséges egyáltalán az, hogy magunk készítsük az információs eszközeinket, és azok ne legyenek eszkábált hatásúak?

Nem a hegesztett, tákolt, mázolt táblákra gondolok, bár bizonyos szegmensekben, amik sugározzák a személyes kapcsolatot- mint pl. büfé, kocsma, kávézó, stb. azok is tudnak nagyon bájosak és kiemelkedően hatáskeltők lenni.

Én azokról, a saját magunk által összeállítható információs eszközökről beszélek, melyek ugyanolyan professzionálisak lesznek, amikor elkészülnek, és amikhez csak az egyszerű, már legyártott alkatrészeket kell okosan, átgondoltan a célnak megfelelően felépíteni.

Ebben is szeretnénk segítséget nyújtani, így minden termékünk minden alapanyaga (gyártói csomagolásban) szintén megrendelhető, és valóban, kivétel nélkül MINDEGYIK - legyen az egy alumínium profil, egy sarok elem, egy PET előlap vagy egy polisztirén hátlap- felhasználható és szerelhető szeparáltan is.

Szeretnénk, hogy azok a vásárlóink, nézelődőink, akik kedvet és késztetést éreznek az iránt, hogy maguk alakítsák ki reklámeszközeiket, élnének ezzel a DIY lehetőséggel.

A PEDOT honlapon ezt sok összeszerelési videóval, ötlettel, ötletdadó kihelyezési móddal kívánjuk támogatni az ilyen jellegű igényeket és törekvéseket.

Számos alapanyag felhasználható display építéshez, és olyan stabilan beépíthető eszközzé tud válni, ami meghozza a kísérletezési kedvet.

Várjuk a nagy szériás megrendeléseket is.


A kreatív reklámeszközökért