Vevőszolgálat: 8.30-17.00, Webshop: 0-24
HUF Ft
sl

sl-Szórólap

2022-10-06

Érdekes találkozni azzal, amit eladsz, olyankor, amikor a saját hasznodat fogja szolgálni.


Évekig értékesítettem szórólaptartókat, a különféle igényeket és kivitelezéseket figyelembe véve, olyan szórólapokhoz, amik boltokba, vásárokba, recepciókhoz kerültek kihelyezésre.


Mai napon a régóta vágyott és elméletben oly sokszor megtervezett Shop In Form szórólap kézzel fogható, szemmel látható kinézete, színe, szövege született meg és nyomdába is került.

Végtelenül büszke vagyok a Shop In Formra az eddig megtett útért, a felszín alatti sok munkáért, szervezésért, ötletért, hogy sikerült idáig eljutnia.


Annyira örültem ennek, hogy minden szépen összeállt, hogy úgy gondoltam, aki a szórólapunkat megtalálja, 5% kedvezményben fog részesülni egy rendelés során minden termék árából, amit csak megrendel.


Semmilyen reklámfogás, marketing ötlet és miegyéb nem vezérelt, egyszerűen csak jöttek a formák, a képek, a színek, és az egész szépen összeállt.


Ezt szeretném, igen, hogy mindenki jó áron jusson hozzá a minőségi termékekhez, amik segítenek az üzletében, irodájában rendet tartani és forgalmat növelni.


Mindig ez a cél vezérel, és ennek tudatában teszem a dolgom nap mint nap.


A szórólapok mérete fekvő A6 és az általunk látogatott vendéglátóhelyiségek, boltok, üzletek, szolgáltatók vagy bárkik kezében fog kikötni, és rábízzuk őket a jó sorsra.


Aki kap szórólapot, bátran vásároljon!

1 névre, 1 alkalommal, minden kiválasztott és megrendelt termék árából 5% kedvezményt adunk, jelige: "Itt a szórólap a kezemben". :-)

A kedvezmény korlátkan ideig érvényes, és azt remélem ettől, hogy lesz, aki 10 év múlva is tud élni vele.