Vevőszolgálat: 8.30-17.00, Webshop: 0-24
HUF Ft
sl

sl-Üzlet, bemutatóterem, kiállítás, iroda

2022-10-07
Ezeken a helyeken vannak jelen termékeink.

Itt fejtik ki kommunikációs hatásukat, tartanak, mutatnak, megállítanak, irányítanak, feltűnést keltenek, dekorálnak, mindezt úgy, hogy észre se vedd őket.

Az ő szerepük nem az, hogy észre vegyék őket.

Szoktam mondani, ha őket veszik észre egy üzletben, az már rég rossz.

Az ő szerepük az, hogy kiemeljék azt, ami számodra a legfontosabb a munkád során: vállalkozásodat erősítő plakátot, képet, hangulatot, célt.

Épp ezért, ha sérült, csúnya, öreg, rozsdás, miegymás... információs eszközöd van, azt meg fogják nézni, fel fog tűnni, és azonnal rossz képben tünteti fel vállalkozásodat is.

Akkor jó, ha ezek az eszközök semlegesek, tiszták, egyben és épségben vannak és tartják, mutatják, amit kell neki.

Amikor azon kezdesz gondolkozni, hogyan és milyen reklámot készíts vállalkozásod számára, egy viszonylagos bőségben találod magad, ahol az anyagok, kivitelezések, elért közönség és ráfordított költség az, amit meg kell választanod.

Sokan azt gondolják, egy jó (vagy akár egy rossz) marketing mögött (marketingnek nevezek mindent, ami arról szól, hogy érvényesítsd vállalkozásodat) nagyon alapos és gondos tervezés áll.

A válasz azonban az, hogy laikusként is lehet jó forgalmat generáló marketinged, amennyiben hajlandó vagy megfigyelni vállalkozásod sajátosságait, igényeit, vevőkörét  és ezeknek megfelelően reklámozni, informálni a potenciális vevőközönséget.

Én például a mai napig nem értem, hogy egy fagyi mitől kézműves, de látom, hogy ez is egy olyan szó, amit (szó szerint) "kajálnak" a vásárlók. Gondolkozás nélkül állnak is be a sorba.

...pedig az a fagyi nagy valószínűséggel ugyanolyan keverőgépekben, ugyanolyan körülmények között született, mint "nem kézműves" társai, de ez az egy szó mégis meggyőző sokak számára.

Csak ülj le, figyelj, nézelődj vagy ha nagyon tanácstalan vagy, kérdezd azokat, akik a legjobb visszajelzést fogják adni hiányosságaidról: az ügyfeleidet.