Tavaszi terasz nyitás a vendéglátásban

2024.03.08

Hosszabb nappalok, melegebb időjárás, napsütés, friss levegő....a hosszú tél után erre vágynak az emberek.

Kirándulni az erdőkben, sétálni a parkokban, bicajozni, találkozókat szervezni: kutyás, futó, piknik jellegű talalákozásokat, mert a szervezetnek, testnek és léleknek is nagy szüksége van a felfrissülésre.

Megbeszélni egy találkozót a barátokkal, hosszan beszélgetni a szabadban, egy csésze kávé, forró tea vagy sütemény mellett.

A kávézók és cukrászdák hosszabb maradásra csábítanak, főleg akkor, ha rendlkeznek terasszal, kerthelyiséggel, játszó sarokkal a szabadtéren a kicsiknek.

És hogy mi a kínálat?

A régi jól megszokott vagy valami újdonság, esetleg kettő az egyben akció? Na és a régi mondás: evés köuben jön meg az étvágy: a teraszos vendéglátóhelyek óriási lehetősége a reklámra, menükínálatra a saját felületek kihasználása.

Ezek a reklámfelületek:

1. Bejárat- kijárat közvetlen környezete:

Ahhoz, hogy az utcáról hívjuk be a vendéget, válasszunk kültéri megállítótáblát plakáthoz és állványos menütartót a kínálat bemutatásához.

A megállító tábla segít abban, hogy bizalmat keltsen, egy étvágy gerjesztő sütemény, frissítő üdítő, íncsiklandó menü látványa meghozza a bizalmat és a vendég betér a vendéglőbe.

- Pult és kassza

- Asztal

- Mosdó