Vissza a természethez

2020.05.13

A natúr hatás, a természetes alapanyagok, a szemnek és a léleknek megnyugtató termékek nagy szerephez jutnak a közeljövőben.

Az eddig zömében eloxált alumíniumból készült, valamint akril és PET alapanyagú termékeink legnagyobb részét felváltja az organikus gazdaságokból származó, gyors termelésű fából előállított, rétegelt fa lemez, mely tartósságát tekintve óriási előrelépés a környezetvédelem szempontjából is.

A korábbi anyagok előállítása is, de leginkább elhasznált mivoltuk adott okot az aggodalomra, ugyanis lebomlási idejük nagyon hosszú, több száz év, így nem kedveznek a környezetnek.

Tagadni nem lehet, hogy ezek az eszközök is sérülhetnek, törhetnek, így kidobásra kerülnek, de újra hasznosításuk sem biztosítja a megfelelő környezetvédelmet, így a "más anyagokkal" való helyettesítésük vált elsődleges céllá.

Ahogyan a műanyag zacskó is megszűnik, és tilos lesz, felváltja a papír szatyor, úgy a plexi termékek kínálatát is újítjuk a rétegelt fa lemezből készült termékekére.

Lényeges szempont a tartósság és az esztétikum mellett a stabilitás és a laposra szedhetőség (a kisebb csomagtérfogat érdekében).

Minden fa alapanyagú termékünk laposra szedhető, illetve ilyen állapotában érkezik a megrendelőhöz.

Megállítótáblák, szórólap- és kártyatartók, pulpitusok, menütartók, ládák és bolti polcok is vannak már a kínálatban, és ez a paletta egyre csak bővül.

És az ár miatt sem kell aggódni!

A plexi drágulása és a fa alapanyag gyors előállítási lehetősége által a fatermékeink árai meglehetősen vásárló barátak, kínálatukat folyamatosan szélesítjük, minőségük pedig prémium.

Válogasson bátran közülük:

Kicsi és mini megállítótáblák pultra, asztalra, melyekre ital kínálatot, menüt, bor lapot, napi üzenetet tud felírni

A kis megállítótáblák, pontos másai a nagyoknak, méretarányosan és ugyanolyan alkalmazhatósággal (összecsukhatók) és "cukiságukkal" keltik fel a vendégek figyelmét. 

Érdemes olyan területekre kihelyezni, ahol egy egy kedves üzenet, szó vagy idézet nagy hatást kelt.

Fehér, white board felülettel is elérhető mini megállítótábla nem csak írható, hanem mindkét oldalán mágnesezhető is

Nagyon közkedvelt a 3 méretben kapható, két oldalas krétatábla családunk, melyek döntött olvasási szögben, kihajtható lábakkal támaszthatók ki, krétával és krétafilccel írhatók

Plusz szolgáltatás, hogy saját gépparkunkkal képesek vagyunk a fa hordozókat egyedi logóval, sorszámmal, felirattal stb., ellátni, meggravírozni, akár nagy szériaszámban is.

info@pedot.org

IRODA   VENDÉGLÁTÁS   EGÉSZSÉGVÉDELEM   KIÁLLÍTÁS