hu

Vissza a természethez

2020.05.13

A natúr hatás, a természetes alapanyagok, a szemnek és a léleknek megnyugtató termékek nagy szerephez jutnak a közeljövőben.

Az eddig zömében eloxált alumíniumból és akril illetve PET alapanyagú termékeink legnagyobb részét felváltja az organikus gazdaságokból származó, gyors termelésű fából előállított, rétegelt fa lemez, mely tartósságát tekintve óriási előrelépés a környezetvédelem szempontjából is.

A korábbi anyagok előállítása is, de leginkább elhasznált mivoltuk adott okot az aggodalomra, ugyanis lebomlási idejük nagyon hosszú, így nem kedveznek a környezetnek.

Tagadni nem lehet, hogy ezek az eszközök is sérülhetnek, törhetnek, így kidobásra kerülnek, de újrahasznosításuk sem biztosítja a megfelelő környezetvédelmet, így a más anyaggal való helyettesítésük vált elsődleges céllá.

Ahogyan a műanyag zacskó is megszűnik, és tilos lesz, felváltja a papír szatyor, úgy a plexi termékek kínálatát is újítjuk a rétegelt fa lemezes termékekére.

Lényeges szempont a tartósság és az esztétikum mellett a stabilitás és a laposra szedhetőség (a kisebb csomagtérfogat érdekében).

Minden fa alapanyagú termékünk laposra szedhető, illetve ilyen állapotában érkezik a megrendelőhöz.

Megállítótáblák, szórólap- és kártyatartók, pulpitusok, menütartók, ládák és bolti polcok is vannak már a kínálatban, és ez a paletta egyre csak bővül.

És az ár miatt sem kell aggódni!

A plexi drágulása és a fa alapanyag gyors előállítási lehetősége által a fatermékeink árai meglehetősen vásárló barátak.

Válogass bátran közülük:

Plusz szolgáltatás, hogy saját gépparkunkkal képesek vagyunk a fa hordozókat egyedi logóval, sorszámmal, felirattal stb, ellátni, meggravírozni, akár nagy szériaszámban is.

Itt tudsz érdeklődni:

Bolt   Kirakat   Kiállítás   Iroda