Viszonteladó szeretnék lenni

Lehetőséget adunk

Ismerjen meg minket

Minőségi termékeket értékesítünk, megbízható gyártói háttérrel.

Garanciákkal, elismervényekkel rendelkező árukínálatunk széles mozgásteret enged a kiállítási standok, kötelező figyelmeztetések, reklámeszközök, raktári és irodai berendezések, vendéglátói invitáló eszközök igényes és kétségkívül gyakran használt termékek skáláján.

Termékeink dolga, hogy eladják, láthatóvá/ olvashatóvá tegyék a rájuk bízott információt, plakátot, lapot, molinot, stb-t.

Folyamatos raktárkészlettel és rendszeres beszállítással, gyűjtőfuvarokkal dolgozunk, ez a termékek kedvező árain is meglátszik.

Célunk az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a megfizethető és minőségi információs eszközöket.

És még ennél is több!

Fáradhatatlanul hiszünk abban, hogy redukálni tudjuk a reklámipari szemetet az újra és újra felhasználható, minőségi berendezéseinkkel.

Nekünk nem az a célunk, hogy szemetet adjunk el, hanem az, hogy tartós termékeket kínáljunk, amelyek helytállnak a magas igénybevételeknek a hétköznapokban akár irodai, akár közületi, akár vendéglátási területen.

Pontosan ezért válogatjuk meg gyártóinkat, és csak azokkal dolgozunk együtt, akik képesek a magas minőségi követelményt a kedvező árakkal kombinálni, és gyorsan reagálnak a piaci igényekre.

Viszonteladói feltételek

Örömmel vesszük viszonteladók jelentkezését, alábbi elvárásaink feléjük:


- Reklámmal foglalkozó cégek, mint például reklámanyag gyártók, nyomdaipari cégek, reklámfelület értékesítők, reklám tartalom gyártók, marketing cégek.

- Boltok, üzlethálózat kiépítésében résztvevő cégek, mint például belső építészek, lakberendezők, tervezők, dizájnerek, stb.

- Vendéglátóipari, rendezvény termékekkel foglalkozó cégek, mint például vendéglátó eszközöket értékesítő cégek, catering, HORECA cégek, rendezvényszervezéssel foglalkozó cégek.

- Épület üzemeltetéssel foglalkozó cégek, mint például társasház kezelők, létesítmény üzemeltetők, iroda üzemeltetők, takarító cégek.

- Egészségügyi termékekkel foglalkozó cégek, mint például orvosi eszközök, higiéniás termékek értékesítésével foglalkozó cégek.

- Kiállítás szervezésével, standépítéssel foglalkozó cégek.


Alapvető követelményünk:

első vásárlás nettó 100.000,- Ft

Viszonteladói kedvezmények

Alap viszonteladói kedvezmény fenti követelmények teljesülése esetén minden termék nettó árából 10% kedvezmény.

További lehetőség van egyedi ár kialkudására, egyedi mennyiség, egyedi kivitel esetében egyedi gyártási kedvezményre.

Minden termékünk anyaga, úgy mint írásos szöveg, fényképek, videók, termékminták rendelkezésre állnak és szabadon felhasználhatók.

Kategóriák

IRODA   VENDÉGLÁTÁS   EGÉSZSÉGVÉDELEM   KIÁLLÍTÁS