ECO GREEN PRODUCT

Ezzel a címkével jelölt termékeink csökkentik reklámipari és marketing szemetet. Éljen Ön is a környezetbarát verziókkal!

AZ ECO GREEN PRODUCT címkével jelölt termékek felhasználása NEM egyszeri alkalomra való!

 Újra és újra dolgozhat velük, tartósak, megbízhatóak, könnyen tudja tárolni, építeni, szétszerelni őket.

Ezen termékeink feladatukat tekintve javarészt kiállítási célokat látnak el, és mindegyikükről elmondható, hogy kiállítás után tovább élheti életét az irodában, a recepciónál, a bejáratnál, fotó falként, sajtó háttérként, kirakati elemként vagy ahova csak el tudják képzelni és helyezni.

Szépen kérjük Önt és cégét, hogy gondoljanak a kiállítás végén keletkező hatalmas mennyiségű szemétre! 

Az OSB-ből vagy egyéb épített anyagokból készülő, egyszeri (és méreg drága) kiállítási standjait a következő alkalommal meg se terveztesse, alkalmazzon helyettük költséghatékony és számtalanszor bevethető, alakítható állványokat, standokat és molinokereteket.

Tisztában vagyunk vele, hogy egyszerűbb kiadni a stand tervezést egy kiállításszervező cégnek, aki mindent elvégez Ön helyett, azonban hamar rá fog jönni, hogy minden, amiért nekik fizetett eddig, sokkal gazdaságosabban is megoldható:

- Teljes körű 3D tervezéssel segítjük döntését, a kiállítási stand tervezett nagysága négyzetméretben (szélesség x mélység) és a tervezett (beépíthető) magasság értékei elegendők a teljes körű tervhez, mely térben, 3 dimenzióban válik láthatóvá.

- Standjához extra funkciót is kérhet: polc, szórólaptartó, információs állvány, promóciós pult, megvilágító lámpák, kétoldalas molinó;

- Csapat nélkül, akár egyetlen ember is fel tudja építeni és szét tudja szerelni, különösebb tudás és extra beszerzések nélkül, akár óriás méretben is! 

Szükséges felszerelés: létra, csavarbehajtó gép vagy kézi csavarhúzó készlet;

- A kiállítás végén egyszerűn szétszerelhető, laposra csukható, gazdaságosan szállítható és tárolható minden termékünk. Hordtáskát is rendelhet hozzájuk.

- Következő alkalommal is tervezhet velük, hiszen már megvette őket, át is alakíthatók, máshogy rendezhetők, variálhatók, elvehet vagy hozzá tehet alkatrészeket, ruháját, a molinot pedig csak cserélje le, ha nem szeretné az előzőt használni.

Mit tehet a GREEN marketingért?

Irodában, akciózáshoz, árkiírásra használjon újra hasznosított papírt, írható üveg vagy műanyag lapot (a szitázott, nyomtatott PVC, PET és nyomtató papír helyett).

Feliratozzon kézzel, ne használjon nyomtató tintát: üvegen, kirakaton, pulton, tálcán, írható ártartón használja kézírását! Hatékony, szép, tartós, egyedi megoldás (a nyomtatott papírok, reklámok, invitációk helyett).

Kiállításra használjon újra öltöztethető molinotartós állványokat, standokat. Nem kerül a kukába kiállítás, rendezvény után, helyezze ki recepcióra, irodába háttérként (egyszerhasználatos OSB,  furnér vagy gipszkarton helyett). 

Mutatós, szép, lojalitást növelő!

Utcai hirdetésre használjon a molinó tartó, időjárásálló kerítést és keretet, válassza az OMNI FRAME keret családot!


Környezetbarát termékeink

Kategóriák

Köszönjük, hogy Ön is a ZÖLDET használja!

Kérdése, észrevétele van?

Írjon nekünk:

info@pedot.org

IRODA   VENDÉGLÁTÁS   EGÉSZSÉGVÉDELEM   KIÁLLÍTÁS