Vevőszolgálat: 8.30-17.00, Webshop: 0-24
HUF Ft
fr

ECO GREEN PRODUCT

ÉLETET ADUNK

Ezzel a címkével jelölt termékeink fokozottan tesznek a reklámipari és marketing szemét csökkentéséért.

AZ ECO GREEN PRODUCT címkével jelölt termékek felhasználása NEM egyszeri alkalomra való, újra és újra dolgozhatsz velük, tartósak, megbízhatóak, könnyen tudod tárolni, építeni, szétszerelni őket.

Ezen termékeink feladatukat tekintve javarészt kiállítási célokat látnak el, és mindegyikükről elmondható, hogy kiállítás után tovább élheti életét az irodában, a recepciónál, a bejáratnál, fotó falként, sajtó háttérként, kirakati elemként vagy ahova csak el tudod képzelni.

Szépen kérünk téged és cégedet, hogy gondoljatok a kiállítás végén keletkező hatalmas mennyiségű szemétre! Az OSB-ből vagy egyéb épített anyagokból készülő, egyszeri (és méreg drága) kiállítási standjaidat a következő alkalommal meg se terveztesd, alkalmazd helyettük költséghatékony és számtalanszor bevethető, alakítható állványainkat és standjainkat.

Tisztában vagyunk vele, hogy egyszerűbb kiadni a stand tervezést egy kiállításszervező cégnek, aki mindent elvégez helyetted, azonban hamar rá fogsz jönni, hogy minden, amiért nekik fizettél eddig, sokkal gazdaságosabban is megoldható:

- Ingyenes 3D tervezésével segítjük döntésedet, csak a terület nagyságát kell megadnod, négyzetméretben (szélesség x mélység)  és a tervezett magasságot;

- Bármely extra funkciót is kérhetsz: polc, szórólaptartó, információs állvány, promóciós pult;

- A standot akár egyetlen ember is fel tudja építeni és szét tudja szerelni, különösebb tudás nélkül, akár óriás méretben is! Szükséges felszerelés: létra, gép csavarbehajtó (de kézzel is csavarozható minden termék);

- A kiállítás végén egyszerűn szétszerelhető, laposra csukható, gazdaságosan szállítható és tárolható minden termékünk. Hordtáskát is rendelhetsz hozzájuk.

- Következő alkalommal is tervezhetsz velük, hiszen már megvetted őket, át is alakíthatod, máshogy rendezheted, variálhatod, elvehetsz vagy hozzá tehetsz alkatrészeket, ruháját, a molinot pedig csak cseréld le, ha nem szeretnéd az előzőt használni.

Mit tehetsz a GREEN marketingért?

Irodában, akciózáshoz, árkiírásra használj újra hasznosított papírt, írható üveg vagy műanyag lapot (a szitázott, nyomtatott PVC, PET és nyomtató papír helyett).

Feliratozz kézzel, ne használj nyomtató tintát: üvegen, kirakaton,  pulton, tálcán, írható ártartón használd kézírásodat! Hatékony, szép, tartós, egyedi (a nyomtatott papírok, reklámok, invitációk helyett).

Kiállításra használj újra öltöztethető molinotartós állványokat, standokat, csomagold és tárold őket akkor is, amikor épp nincs kiállítás, helyezd ki recepcióra, irodába háttérként (egyszerhasználatos OSB,  furnér vagy gipszkarton helyett). Mutatós, szép, lojalitást növelő!

Utcai hirdetésre használd a molinoval öltöztethető, időjárásálló kerítéseinket és az OMNI FRAME kereteket!

Tudjuk, hogy mindenki tud hegeszteni, de a tákolt, hegesztett szerkezetek, nem biztonságosak, hamar rozsdásodnak, felfogatásuk bajos, molino cserére pedig kimondottan nehezen alkalmazhatók.


Környezetbarát termékeink

Catégories

Köszönjük, hogy Te is a ZÖLDET használod!

"Az élhető Földért"

info@pedot.org