hu

Kordonoszlopok

IRODA   VENDÉGLÁTÁS   EGÉSZSÉGVÉDELEM   KIÁLLÍTÁS

Kordon- díszkötél- kordonoszlop- önfeszítő kordonoszlop- terelőkorlát- szeparált tér

A feltüntetett árak BRUTTÓ árak és 27% Áfát tartalmaznak!

Lyukacsos tárcsás kordonoszlopok, díszkötélhez

Tárcsás kordonoszlopok díszkötélhez

Díszkötelek karabinerrel, kordonoszlophoz

Kifeszíthető és automatikus visszacsévélésű kordonoszlopok


Kordonoszlop esetében a fő szempont, hogy dekoratív és hosszú élettartamú legyen.

A díszköteles megoldást a klasszikus helyekre: szálloda, étterem, múzeum;

az önfeszítős változatot a modern berendezésekhez: repülőtér, mozi, pláza választják.

Tedd fel kérdéseidet kordonoszlopainkkal kapcsolatban

DURAFRAME® A4 ORANGE narancssárga infokeret, kétoldalas

Biztonsági előírást, megfelelési tanúsítványt, figyelmeztetés kell megjeleníteni kötelező előírások szerint? Vállalati színe a narancssárga, és az információ kihelyezésben is egységes képet szeretne mutatni ügyfelei, vásárlói és partnerei felé? A DURAFRAME® A4 ORANGE infokeret NARANCSSÁRGA színével felkelti a figyelmet, hatékony és alapos kommunikációt eredményez. Alkalmas : - kötelező információk, előírások , tanúsítványok , gépkezelési információk és figyelmeztetések kihelyezésére üvegfelületen kétoldalasan vagy bármely nem porózus felületen egy oldalasan, - meleg színek hangsúlyozására, nyár színeinek fokozására, pl. szolárium, konditerem, bár, szórakozóhelyek hangulatának fokozására, - vállalati szín képviseletére, egységes megjelenés kialakítására, pl. irodába, oktatási intézményben, boltban, - esztétikus és egységes kirakat kommunikációjának megalkotására . Bármely sima felületre: üveg, bútorlap, pult, fal. Könnyen álló vagy fekvő pozícióban helyezhető. Ultra vékony infokeret, mindkét oldalon erős narancs keretszélekke l, mágneses záródással. Alkalmazás : 1. lépés: nyomtassa ki a behelyezendő szöveget, információt, figyelmeztetést, lapot, képet, plakátot, valamint tisztítsa meg és hagyja megszáradni a felületet, ahova felkerül a DURAFRAME® A4 infokeret. 2. lépés: a keret öntapadós, távolítsa el a védőfóliát , pozicionálja az infokeretet, ragassza fel, mint egy matricát. 3.lépés: nyissa fel a front oldalt és helyezze be a lapokat a DURAFRAME® infokeretbe, a mágnes magától össze zár 4. lépés: bármikor eltávolítható nyom nélkül (kivéve festett fal, tapéta és érzékeny fal felületek) Poszter méret: 210 x 297 mm (A4), a színes keret nem takar be az A4 lapba! Nyomtatási felület: 210 x 297 mm (A4) Logózható: tampon- vagy szitanyomással, maximális betűméret: 15 mm Nettó ár: 2330,- Ft/ db 100 darab rendelése esetén nettó darab ár: 2120,- Ft/ db Bruttó ár:

2 959 Ft-tól 3 048 Ft

DURAFRAME® A4 RED piros infokeret, kétoldalas

Akciózni, figyelmeztetni szeretne vagy vállalati színe a piros? A DURAFRAME® A4 RED infokeret TŰZPIROS színével felkelti magára a figyelmet, tartós, átható kommunikációt eredményez. Alkalmas : - kötelező információk, felhívások és figyelmeztetések kihelyezésére üzletben, irodában és gépcsarnokban egyaránt - akciós felhívás, leértékelt áru, kedvezményes ár megjelenítésre , - vállalati szín, szereplés, megjelenés, kiállítás hangulatának fokozására , - esztétikus és egységes kirakat kommunikációjának megalkotására . Bármely sima felületre: üveg, bútorlap, pult, fal. Könnyen álló vagy fekvő pozícióban helyezhető. Ultra vékony infokeret, mindkét oldalon tűzpiros keretszélekke l, mágneses záródással. Alkalmazás : 1. lépés: nyomtassa ki a behelyezendő szöveget, információt, figyelmeztetést, lapot, képet, plakátot, valamint tisztítsa meg és hagyja megszáradni a felületet, ahova felkerül a DURAFRAME® A4 infokeret. 2. lépés: a keret öntapadós, távolítsa el a védőfóliát , pozicionálja az infokeretet, ragassza fel, mint egy matricát. 3.lépés: nyissa fel a front oldalt és helyezze be a lapokat a DURAFRAME® infokeretbe, a mágnes magától össze zár 4. lépés: bármikor eltávolítható nyom nélkül (kivéve festett fal, tapéta és érzékeny fal felületek) Poszter méret: 210 x 297 mm (A4), a színes keret nem takar be az A4 lapba! Nyomtatási felület: 210 x 297 mm (A4) Logózható: tampon- vagy szitanyomással, maximális betűméret: 15 mm Nettó ár: 2330,- Ft/ db 100 darab rendelése esetén nettó darab ár: 2120,- Ft/ db Bruttó ár:

2 959 Ft-tól 3 048 Ft

DURAFRAME® A4 BLACK fekete infokeret, kétoldalas

Erős, kontúros kivitelű keretet keres, mely visszafogott ugyanakkor határozott és akár elegáns vagy luxus kivitelezésű vendéglátóhelyeken, irodákban és szállodákban is exkluzív hatást kölcsönöz a belé helyezett lapnak? Esetleg ravatalba, temetéshez, templomba vagy megemlékezéshez keret fekete színű keretet? A DURAFRAME® A4 BLACK infokeret ében fekete színével megbízható ugyanakkor szerény hatást kölcsönöz fotónak, nyomtatott lapnak, képnek egyaránt. Alkalmas : - irodai útjelzés, ajtónévtábla, névjelző funkció ellátására , - emlékező kép , memorial fotó vagy poszter kihelyezésére , - exkluzív menü , itallap, étlap, kínálat bemutatására , - árak , árlapok, árlisták kommunikációjára is. Bármely sima felületre: üveg, bútorlap, pult, fal. Könnyen álló vagy fekvő pozícióban helyezhető. Ultra vékony infokeret, mindkét oldalon ében fekete keretszélekke l, mágneses záródással. Alkalmazás : 1. lépés: nyomtassa ki a behelyezendő szöveget, információt, figyelmeztetést, lapot, képet, plakátot, valamint tisztítsa meg és hagyja megszáradni a felületet, ahova felkerül a DURAFRAME® A4 infokeret. 2. lépés: a keret öntapadós, távolítsa el a védőfóliát , pozicionálja az infokeretet, ragassza fel, mint egy matricát. 3.lépés: nyissa fel a front oldalt és helyezze be a lapokat a DURAFRAME® infokeretbe, a mágnes magától össze zár 4. lépés: bármikor eltávolítható nyom nélkül (kivéve festett fal, tapéta és érzékeny fal felületek) Poszter méret: 210 x 297 mm (A4), a színes keret nem takar be az A4 lapba! Nyomtatási felület: 210 x 297 mm (A4) Logózható: tampon- vagy szitanyomással, maximális betűméret: 15 mm Nettó ár: 2330,- Ft/ db 100 darab rendelése esetén nettó darab ár: 2120,- Ft/ db Bruttó ár:

2 959 Ft-tól 3 048 Ft

DURAFRAME® A4 SILVER ezüst szürke infokeret, kétoldalas

Visszafogott, letisztult kivitelű információs keretet keres, olyat, ami szépen tartja és mutatja a belé helyezett lapot, információt, képet és minden irodai és kereskedelmi közegben mutatós? Megtalálta ! A DURAFRAME® A4 SILVER infokeret egész biztosan letisztult ugyanakkor szemet vonzó hatást kölcsönöz a legegyszerűbb papír lapnak is, legyen szó: - kötelező információk , kiírások, tájékoztatások - útbaigazítás, helyiségmegnevezés, névjelzés, - stilizáló kép , fotó vagy poszter, - felhívó menü , itallap, étlap, kínálat - vagy árak , árlapok, árlisták kihelyezéséről! Bármely sima felületre: üveg, bútorlap, pult, fal. Könnyen álló vagy fekvő pozícióban helyezhető. Ultra vékony infokeret, mindkét oldalon ezüst szürke keretszélekke l, mágneses záródással. Alkalmazás : 1. lépés: nyomtassa ki a behelyezendő szöveget, információt, figyelmeztetést, lapot, képet, plakátot, valamint tisztítsa meg és hagyja megszáradni a felületet, ahova felkerül a DURAFRAME® A4 infokeret. 2. lépés: a keret öntapadós, távolítsa el a védőfóliát , pozicionálja az infokeretet, ragassza fel, mint egy matricát. 3.lépés: nyissa fel a front oldalt és helyezze be a lapokat a DURAFRAME® infokeretbe, a mágnes magától össze zár 4. lépés: bármikor eltávolítható nyom nélkül (kivéve festett fal, tapéta és érzékeny fal felületek) Poszter méret: 210 x 297 mm (A4), a színes keret nem takar be az A4 lapba! Nyomtatási felület: 210 x 297 mm (A4) Logózható: tampon- vagy szitanyomással, maximális betűméret: 15 mm Nettó ár: 2330,- Ft/ db 100 darab rendelése esetén nettó darab ár: 2120,- Ft/ db Bruttó ár:

2 959 Ft-tól 3 048 Ft

DURAFRAME® A3 infokeret, 6 színben

DURAFRAME® A3 infokeret: - öntapadó hátlap - kétoldalas kivitel , - tisztán átlátható felület - biztonságos záródás, biztos tartás - élénk keret színek - számtalanszor vissza szedhető, nyom nélkül eltávolítható - nem csak ablakra, kirakatra, hanem bármely NEM porózus felületre ajánljuk, mint például ajtók, bútorlapok, pultok, hűtők ajtajai, fal, lift... - álló, fekvő vagy bármely pozícióba felhelyezhető keretek, akár egyedi elrendezés, ferde, szemet vonzó, figyelemfelkeltő, mozaik elrendezés megvalósítása is lehetséges! Az infokeretben gyakran és könnyen tudja cserélni a lapokat, csak felhajtja, kiveszi a régi lapokat és behelyezi az új lapokat. Amennyiben áthelyezné a kereteket, átrendezné a sorokat vagy oszlopokat, semmi gond, a keret bármikor NYOM NÉLKÜL vissza szedhető és újra felhelyezhető! Az A3 plakátokhoz választható csomag kiszerelések és színek nagy mennyiségben raktárról elérhetők, megrendelést és szállítást követően már használhatja is! Felhelyezés: 1. Tisztítsa meg az üvegfelületet. 2. A DURAFRAME® infokeret hátoldaláról távolítsa el a védőfóliát . 3. Pozicionálja a keretet, majd helyezze fel. A keret buborékmentesen simul, enyhe rásegítés előnyös lehet. 1 db DURAFRAME® A3 infokeret 2 db A4 lap, két irányba való prezentálásra alkalmas) Választható csomag mennyiségek (minél több, annál kedvezőbb az ár), minden szín csomag ára azonos! 1 -49 db rendelése esetén nettó darab ár: 3770,- Ft 10 db/ csomag,   nettó ár: 3770,- Ft/ db ,  37.700,- Ft/ csomag 50 db/ csomag,   nettó ár: 3750,- Ft/ db , 187.500,- Ft/ 5 csomag 100 db/ csomag  nettó ár: 3730,- Ft/ db , 373.000,- Ft/ 10 csomag Színek : ezüst szürke, fekete, piros, zöld, kék, narancssárga. A termék elérhető más méretekben: A5, A6, A4, A2, A1, B2 és B1. Kérjük válasszon színt és mennyiséget! Bruttó ár/ csomag:

4 788 Ft-tól 5 800 Ft

DURAFRAME® A4 infokeret CSOMAGBAN, 8 színben

DURAFRAME® A4 infokeret: - öntapadó hátlap - kétoldalas kivitel , - tisztán átlátható felület - biztonságos záródás, biztos tartás - élénk keret színek - számtalanszor vissza szedhető, nyom nélkül eltávolítható - nem csak ablakra, kirakatra, hanem bármely NEM porózus felületre ajánljuk, mint például ajtók, bútorlapok, pultok, hűtők ajtajai, fal, lift... - álló, fekvő vagy bármely pozícióba felhelyezhető keretek, akár egyedi elrendezés, ferde, szemet vonzó, figyelemfelkeltő, mozaik elrendezés megvalósítása is lehetséges! Az infokeretben gyakran és könnyen tudja cserélni a lapokat, csak felhajtja, kiveszi a régi lapokat és behelyezi az új lapokat. Amennyiben áthelyezné a kereteket, átrendezné a sorokat vagy oszlopokat, semmi gond, a keret bármikor NYOM NÉLKÜL vissza szedhető és újra felhelyezhető! Az A4 lapokhoz választható csomag kiszerelések és színek nagy mennyiségben raktárról elérhetők, megrendelést és szállítást követően már használhatja is! Felhelyezés: 1. Tisztítsa meg az üvegfelületet. 2. A DURAFRAME® infokeret hátoldaláról távolítsa el a védőfóliát . 3. Pozicionálja a keretet, majd helyezze fel. A keret buborékmentesen simul, enyhe rásegítés előnyös lehet. 1 db DURAFRAME® A4 infokeret 2 db A4 lap, két irányba való prezentálásra alkalmas) Választható csomag mennyiségek (minél több, annál kedvezőbb az ár), minden szín csomag ára azonos! 10 db/ csomag,    nettó ár: 2330,- Ft/ db , 23.300,- Ft/ csomag 20 db/ csomag ,    nettó ár: 2290,- Ft/ db , 45.800,- Ft/ 2 csomag 30 db/ csomag,    nettó ár: 2240,- Ft/ db , 67.200,- Ft/ 3 csomag 40 db csomag,     nettó ár: 2200,- Ft/ db , 88.000,- Ft/ 4 csomag 50 db/ csomag,    nettó ár: 2160,- Ft/ db , 108.000,- Ft/ 5 csomag 100 db/ csomag,  nettó ár: 2120,- Ft/ db , 212.000,- Ft/ 10 csomag Színek : ezüst szürke, fekete, fehér, piros, zöld, kék, narancssárga, arany. A termék elérhető már méretekben: A5, A6, A3, A2, A1, B2 és B1. Kérjük válasszon színt és mennyiséget! Bruttó ár/ csomag:

29 591 Ft-tól

Plakátkeret profilok, egyedi mérethez

Eloxál alumínium profil, egyedi méretű plakátkeretek, posztertartók szereléséhez, rugók nélkül! Hossz: 3000 mm Önállóan is szerelhető vagy kérjen árat összeállításra, szerelésre, installálásra az info@pedot.org e-mai címen. A szállításra egyedi árat adunk, mivel 1000 mm hosszúság fölött a csomagküldő szolgálatok nem vállalják a kiszállítást! Bruttó ár:

6 211 Ft-tól

Piktogram, egyedi kivitelben

Mosdó piktogramok, feliratok és jelzések egyedi kivitelben kész vagy hozott rajz alapján. Választható alapanyagok: plexi, fém, gumi, fa, habosított PVC. Kérhető öntapadós felülettel, bármely méretben Kérjen ajánlatot!

0 Ft

Két oldalas KIRAKATI, függeszthető pakátkeret, sodronyhoz 10 méretben

Két oldalas plakátkihelyezést szeretne megvalósítani, térben, kirakatban, bejárat mellett, irodában vagy dizájn elemként? A két oldalas, 25 mm profilszélességű légies plakátkeret család alkalmas erre a feladatra! Elérhető méretek: A4, A3, A2, A1, A0, B2, B1, B0 Ez a típusú plakátkeret sodronyos rendszerrel esztétikusan a plakátnak megfelelően álló vagy fekvő pozícióba szerelhető, a keret rövidebb vagy hosszabb oldalán végig futó nútot használva. A tartozék rögzítő kampó könnyen behelyezhető a függesztéshez és egyszerűen állítható a keret profiljának teljes hosszán, bárhol. Antireflex PVC-vel szállítjuk. 25 mm profilszélesség, felcsapható profilok, gérvágott sarkak Logózható: tampon- vagy szitanyomással, maximális betűméret: 14 mm RAL színekben is rendelhető! Figyelem! Csak a becsavarozható S- kampó tartozék, a sodrony és a rögzítők NEM tartozékok, külön rendelendők! Az A0, B1 és B0 méretű termékek méretüknél fogva csak egyedi szállítással szállíthatók vagy személyesen vehető át, futárszolgálat NEM veszi fel! A rendszer által számolt szállítási költség egyéni elbírálással kerül megadásra. Bruttó ár:

8 105 Ft-tól

Fa krétatábla, megállítótábla három méretben

Szépen kidolgozott, csiszolt és finoman lakkozott bükkfa megállítótábla, fekete krétázható felülettel, mely krétafilccel és hagyományos krétával egyaránt írható és rajzolható. Ön egy igazi, hagyományos és invitáló krétatáblával szeretné díszíteni éttermét, üzletét, amelyre szívesen figyelnek fel a járókelők és amely számtalanszor újra írható és szárazon, gyorsan törölhető, megtalálta! A tábla, két oldalas, támasztéka áthajtható mindkét oldalra, biztonsági lánc gondoskodik a tartásról. Három méretben, válasszon méretet: Kicsi : Külső méret:                      510 X 840 mm Tábla felület:                      440 X 770 mm Teljes magasság:                         900 mm Támaszték magassága:            566,5 mm A kicsi tábla nettó ára:            19.738,- Ft Közepes : Külső méret:                             510 X 1090 mm Tábla felület:                             440 X 1020 mm Teljes magasság:                      1150 mm Támaszték magassága:           701,5 mm A közepes tábla nettó ára:     22.522,- Ft Nagy : Külső méret:                              510 X 1140 mm Táblaméret:                               440 X 1370 mm Teljes magasság:                      1500 mm Kitámasztó magassága:           866,5 mm A nagy tábla nettó ára:          26.284,- Ft Bruttó ár:

25 067 Ft-tól

Monitor/ televízió állvány, FEKETE, gurítható/ fékezhető

Robosztus guruló állvány, monitorok és televíziók részére, alsó polccal és fékezhető kerekekkel. Tartozék tartó polccal, ahova egyéb kiegészítők (laptop, tablet, telefon, dvd lejátszó, stb.) helyezhető. A polc mérete: 298 x 454 mm. Hornyos fallal felszerelt főtest, melyben a kívánt magasságba állítható a polc és a tartókonzol. Könnyen mozgatható alumínium állvány, 30- 50 inch méretű televízió vagy monitor tartására, maximum 59 kilogrammig. 4 db fékezhető dupla kerékkel felszerelt. Teljes magassága: 1420 mm A TV tartó konzol magassága és dőlésszöge állítható! Terhelhetőség: maximum 59 kg 2 csomagban szállítjuk. Nettó ár: 102.850,- Ft Bruttó ár:

130 620 Ft

Monitor állvány, fekete színben, gurítható/ fékezhető

Tárgyalókba, kiállításokra, kirakatokba, rendezvényekre ajánljuk a stabil TV/ monitor állvány használatát, mely praktikusan hidalja át a teremből- terembe történő "TV utaztatás" feladatát is. Tartozék tartó polccal, ahova egyéb kiegészítők (laptop, tablet, telefon, dvd lejátszó, stb.) helyezhető. A polc mérete: 265 x 400 mm. Erős, stabil, ugyanakkor könnyen mozgatható alumínium felépítmény, melyre 30- 50 inch méretű televízió vagy monitor tartása is biztonságosan rábízható. 4 db fékezhető dupla kerékkel felszerelt. Teljes magassága: 1600 mm A TV tartó konzol magassága és dőlésszöge állítható! Terhelhetőség: maximum 60 kg Súly: 15 kg 2 csomagban szállítjuk. Nettó ár: 57.403,- Ft Bruttó ár:

72 902 Ft

FSB 0011- Plexi gyűjtődoboz laptartóval, állványon, 216 x 216 mm

Állványos gyűjtődoboz, szavazat, vélemény, adomány gyűjtésére, felső bedobónyílással és laptartóval. Lapra szedve szállítjuk, egyszerűen összepattintható, felső oldalán bedobónyílással. Doboz mérete: 216 mm hosszú, 210 mm magas, 216 mm széles Doboz teljes magassága laptartóval: 445 mm Anyagvastagság: 3 mm akril Bedobónyílás hossza: 125 mm Számzárral szállítjuk. Állvány anyaga: eloxált alumínium Állvány talp átmérője: 358 mm Állvány magassága dobozzal együtt: 1340 mm Súly: 7 kg Nettó ár: 29.923,- Ft Bruttó ár:

38 003 Ft

DCT 0004- A0 Dekoratív TOTEM, A0 plakáthoz, 2 oldalas, világító

Világító, két oldalas plakátállvány, beltérre, RAL 9006 szürke színben. Eloxált alumínium oldalsó profilokkal, porszórt fém talppal, és átlátszó, 2000 mm hosszú kábellel szállítjuk, 2 csomagban. Az állvány oldalsó profiljai könnyen felcsaphatók, a plakát védelméről mágneses antireflex fólia gondoskodik. Az ár nem tartalmazza a nyomatot! Méretek: 1720 mm magas, 880 m széles. Poszter: 841 x 1189 mm (A0) Nyomat: 821 x 1189 mm Fényerősség: 2 x 36 / 2 db fénycső Súly: 36 kg Csomagméret (2 csomag/ termék) 900 x 1800 x 90 mm 380 x 900 x 40 mm Személyes átvétel vagy egyedi kiszállítás! Csomagküldő szolgálat NEM szállítja! Nettó ár: 242.602,- Ft Bruttó ár:

308 104 Ft

Teleszkópos állvány műanyag plakátkerethez

A szett tartalma: talp, szár megfogóval teleszkópos szár T elem (műanyag kerethez) A műanyag keret és PVC betét külön kaphatók!!!! Talp mérete: 160 x 190 mm Fém vagy műanyag talppal Teleszkópos szár min-max méretei: 300 - 600 mm 800 - 1450 mm (Egyedi hosszúságú szár gyártását is vállaljuk) Árkiíró, akciós tábla, számtalan rögzítési (akasztási, függesztési, talpon álló, asztali, fali, stb.) kiírás kivitelezéséhez, hat méretben és hét színben. Erős, ütésálló műanyagból készült. Egy vagy két oldalas plakátkihelyezést tesz lehetővé. Színek: víztiszta, fehér, szürke, sárga, narancssárga, piros, zöld, kék, fekete Méretek: A1, A2, A3, A4, A5, A6 PVC tasak és rögzítő elemek külön rendelendők hozzá! Nagy mennyiségben egyedi kedvezményes árat adunk. Bruttó ár:

1 538 Ft-tól

Cikk- cakk kinyitható szórólaptartó állvány, A4 lapokhoz, 5 rekesszel

Kinyitható és összecsukható szórólaptartó állvány, kiállításokra, prezentációkra, irodába. 5 db A4 méretű szórólaptartó rekesszel, melyek egymás előtt átfedésben helyezkednek el, így a szóróanyag felső harmada jól olvasható és látható, nem takar be az előtte lévő rekesz. Biztonsági zárral, a visszacsukódás megelőzésére. Maximum teherbírás: 7,5 kg A talp csúszásgátló gumi lábakkal van ellátva, hogy ne sértse meg a padlót. Teljes magasság: 1345 mm Talp hossza: 340 mm Talp szélessége: 260 mm Összecsukva szállítjuk, csak ki kell nyitni és használható is! Nettó: 28.243,- Ft/ db Bruttó ár:

35 869 Ft

Doboz kerekekkel, tetővel, 4 méretben

Erős műanyag tároló doboz, rakatolható, fedele lezárható, 4 db erős kerékkel, erősített fedéllel, négy színben. Egymás tetejére is helyezhetők a dobozok, így alkalmasak bolti áru, ruhanemű, élelmiszer tárolására is. Megerősített oldalkáva és felnyitható, zárható fekete fogantyúk! Rendszerezéshez, raktározáshoz, pormentes tároláshoz otthon, irodában, irattárban, raktárban, boltban! Magas minőségű HDPE alapanyagból készült, közvetlenül érintkezhet élelmiszerrel, újra hasznosításra alkalmas. Méretek: Űrtartalom: 20 L 450 x 335 x 250 mm 40 L 530 x 400 x 320 mm 60 L 610 x 450 x 360 mm 100 L 690 x 515 x 420 mm Tető színek: átlátszó, pink, kék, fekete Bruttó ár:

3 173 Ft-tól

Lábpedálos szemetes kuka, rozsdamentes acélból, 2 méretben

Lapos fedelű, lábpedállal nyitható rozsdamentes szemetes kuka, 5 vagy 20 L űrtartalommal. higiénikusan takarítható, fekete műanyag belső vödörrel, melynek fogantyúja rozsdamentes acél rozsdamentes emelő fogantyú, a fedél hátoldalán, a könnyebb begyűjtés és kiürítés érdekében, levehető felső résszel. Rozsdamentes acél test, gumi talp, gumírozott lábpedál, műanyag belső vödör, rozsdamentes fogantyúk. 5 és 20 literes változatban is elérhető! Méretek: 5 Literes kuka: Ø205, magassága 270 mm, súlya: 1,233 kg 20 Literes kuka: Ø305, magassága 450 m,  súlya: 3,2 kg Bruttó ár:

8 118 Ft-tól

Összecsukható zöldséges/ gyümölcsös kosár 46 L űrtartalommal

Egyszerűen és gyorsan összecsukható zöldséges kosár, tároláshoz, szállításhoz, rakatoláshoz. Amikor kiürül a kosár, csak hajtsa össze  és tárolja kis helyen az újra használatig! Önmagát  lezáró rendszer, összecsukva nem nyílik vissza. Külső méret : 576 mm x 376 mm 210 mm Űrtartalom: 46 L Terhelhetőség: 20 kg Fertőtleníthető, egyszerűen tisztítható! Alján puha lábakkal, hogy ne sértsen fel semmilyen felületet, Raklaposan szállítjuk, a szállításra vonatkozóan egyedi árat adunk! Nettó ár: Bruttó ár:

0 Ft

HDPE húsos konténer, doboz, oldalsó foganytúkkal, 40 L

Hús és kertészeti áruk tárolására, rakatolására alkalmas EURO 2-es műanyag doboz. Külső méret: 600 x 400 x 200 mm Belső méret: 567 x 368 x 195 mm Töltősúly: 40 kg Saját súly: 2 kg Alapanyag: HDPE, kimondottan alkalmas élelmiszerrel való érintkezésre! Standard színek: piros, fehér. Nagy mennyiségek esetén egyedi színek gyártását is vállaljuk! Négy oldalán megfogó nyílásokkal fogantyúkkal rendelkezik a konténer, így könnyű megemelni és rakodni is. Fertőtleníthető, egyszerűen tisztítható! Alján puha lábakkal, hogy ne sértsen fel semmilyen felületet, Raklaposan szállítjuk, a szállításra vonatkozóan egyedi árat adunk! Nettó ár: 2795,- Ft/ db Bruttó ár:

113 568 Ft-tól

Tábla talp, megfogó talp, 5 féle szélességhez

Számtalan alapanyagú és vastagságú táblához felhasználható, erős, logózható táblatalp. Megbízható tartást és borulásmentes tábla kihelyezést tesz lehetővé! Két, egymással összecsavarozható elemből áll, melyeket 3 helyen kell egymáshoz rögzíteni. Tartozék csavarokkal. RAL 9006 szürke színre színterezett talp. Belekerülő tábla adatai: Maximum 300 mm vastag Furatok mérete 9 mm, 3 db furat Furatok elhelyezkedése: tábla szélétől 100-100 mm-re és a kettő között  és a tábla aljától 46 mm magasságra Tábla és nyomat nélkül szállítjuk! Ajánlott anyagok: kültéri és időjárásálló táblák, habosított PVC táblák, fém, alumínium, fa, OSB, krétatáblák. Nettó ár méretenként: 300 mm                  9443,- Ft/ db 600 mm                16.225,- Ft/ db 800 mm                20.365,- Ft/ db 900 mm                22.037,- Ft/ db 1000 mm              25.113,- Ft/ db Válasszon méretet: Bruttó ár:

11 993 Ft-tól

Extra Erős víztiszta PET/ polyester öntapadó szalag (acryl ragasztó), 50 m

Extra erős, kétoldalas ragasztószalag, UV ellenálló, nedvesség taszító felülettel. Felhasználási terület/felület: PVC, fém, fa, üveg, műanyag, kartonpapír, textil anyagokhoz Kültéri és beltéri alkalmazásra ajánljuk. Hivatalos hőtűrése: -40- től + 120 Celsius-ig Vastagság: 0,21 mm Hosszúság: 50 méter Szélesség 6 mm 9 mm 12 mm 15 mm 19 mm 25 mm 38 mm Kiszerelés : 1 db tekercs 10 db tekercs Bruttó ár:

2 334 Ft-tól

Mágneses öntapadó szalag, 30 méter

Erős mágnes szalag, laptartók, plakáttartók, ársínek mágnesezéséhez. Vastagság: 2,1 mm Szélesség: 12,7 mm, 20 mm és 25 mm Hosszúság: 30 méter Kiszerelés 1 db tekercs/ 10 db tekercs Bruttó ár:

15 059 Ft-tól

    "A kulturált vendéglátóhelyekért"

    Bolt   Kirakat   Kiállítás   Iroda