Vevőszolgálat: 8.30-17.00, Webshop: 0-24
HUF Ft
es

es-A csapból is....

04.10.2022

Műanyag mentes július, ZERO WASTE, Think Green, stb., stb....unod vagy részt veszel a kampányokban, hogyan élsz a hétköznapjaidban, amikor senki sem figyel?

Mennyire lehet fokozni a környezetvédelmet és tudatosságot?

Talán még sosem gondoltál arra, hogy a cégek és a reklámipar mennyi hulladékot termelnek egyetlen év alatt, ennek csak egy pici szegmense a logózott reklámszatyor, amely nylonból készült eddig, és sok helyen ingyen osztogatták (természetesen a termékek árába beépítve ennek gyártási költségeit).

A reklámszatyor elsődleges marketing eszközzé nőtte ki magát az elmúlt években, a pénzért vásárolható, azonban még inkább azzá válik, hiszen egyszeri kiadás, tartós használat, és ugyanúgy reklámozod vele adott céget.

De mi a helyezet az ilyen cégeknél, vagy akár a kisebb boltoknál, vendéglátóegységeknél felhalmozódó marketing szeméttel?

Tudtad-e, hogy nem csak az óriásplakát, banner, a nyomtatott katalógus, a szórólap vagy a névjegykártya számít hulladéknak- főleg a mai világban, amikor elegendő egy e-Mail cím vagy QR kód- hanem a napi munkához használt szemét a legjelentősebb ezekben a szegmensekben?!

Pár egyszerű tény:

- A napi árazásban és vevőtájékoztatásban alkalmazott  nyomtatott árcímkék, akciós plakátok, invitációk, sok információt tartalmaznak, külön tervezést és gyártást igényelnek, rövid ideig vannak használatban, mert gyorsan kopnak, rongálódnak, nem csak papír alapanyag, hanem tinta és nyomtatási költségük is igen tetemes.

- A kiállításokhoz alkalmazott eldobható standok rájuk helyezett plakátokkal, fóliákkal, csak egyszer használatos kialakítással nem csak tetemes építkezési hulladéknak számít, hanem nehezen lebomló tartós szemetet is.

- Át kell gondolunk az eddig reklámértékűnek hitt eszközeinket, repiajándékainkat, ezek alapanyagait és hosszútávú marketing hatásait.

Tervezz a környezettudatossal, abban sosem fogsz csalódni!

Állítsd át gondolkodásod: gyakori használat, praktikum, tartósság, és reklámérték.

ECO GREEN TERMÉKEINKET ITT TALÁLOD

A natúr hatás, a természetes alapanyagok, a szemnek és a léleknek megnyugtató termékek nagy szerephez jutnak a közeljövőben.

A digitális világ és gyorsan fejlődő irodai környezet mellett fontos maradt a kézi aláírás, hirtelen kézi feljegyzés, aminek gyorsnak és mások által is követhetőnek kell lennie.

A raktári meló gyorsaságot, precizitást, azonnali tettrekészséget és fizikai erőnlétet követel.