Tájékoztatás és információközlés minden körülmény között

2024.04.08

Szeretnénk, ha ügyfeleink elégedettek, információink elérhetőek, plakátaink, reklámanyagaink megbízhatóak lennének, mi MINDANNYIAN, akik vállalkozunk, kereskedünk, szolgáltatunk, erre törekszünk!

Legyen szó kisvállalkozásról, egy vagy pár személyes cégről, multi kereskedőről vagy országos és állami szolgáltató szervről!

Az információ fontos, a tájékoztatás, a tudás eljuttatása a vevőinkhez, az ügyfeleinkhez és azokhoz, akinek szükségük, igényük van szolgáltatásainkra, termékeinkre.

Van megbízható, tartós és elévülhetetlen megoldás erre!

Egy tartó, egy keret, egy zárt, biztonságos világ, mely felszámolja aggodalmainkat, mely kétségkívül megoldja problémánkat, nyomtatványainkat biztonságba helyezi, és engedi, hogy hosszú éveken keresztül megoldott legyen a problémánk!

A megoldást a nagy gonddal és igényességgel, sok változatban, gyártott, széles méretválasztékú plakátvitrin termékcsaládunk kínálja!

Minden plakátvitrin sajátja, hogy a benne elhelyezett információt, plakátot, nyomtatott lapokat törésbiztosan, időjárás ellenállóan megörzi. Kezelőjüknek egyszerű dolga van, tisztántartásuk, információcseréjük rendkívül egyszerű, kivitelük stabil ugyanakkor könnyed és figyelemfelkeltő. A nyomtatott, közzétett helyszíni információk, központi közlekesdési helyyeken, közintézményekben elvárt közleémnyek, kötelező kifüggesztések tökéletes és stabil tartó ezsköze a reklám vitrin.

Vásárlóink az alábbi területeken használják a plakátvitrineket:

Repülőtér, állomás, pályaudvar...utastájékoztatásra, információközlésre

Iskola, óvoda, bölcsőde, művelődési ház...szülők tájékoztatása, kötelező előírások kifüggesztése.

Templom, temető...miserend, alkalmak, ünnepek, temetés, esküvő, keresztelés kifüggesztése.

Sport létesítmény, uszoda...információk, csoportok, kedvezmények kihírdetése.

Kasszák, pénztárak, belépőhelyek... áraik, szolgáltatásaik értékesítésére.

...és még sokan mások.

Tekintse meg széles plakátvitrin választékunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot: info@pedot.org


Vegye fel velünk a kapcsolatot!

info@pedot.org

IRODA   VENDÉGLÁTÁS   EGÉSZSÉGVÉDELEM   KIÁLLÍTÁS