Kirakati kétoldalas fém plakátkeret

Kirakati kétoldalas plakátkeret, 8 méretben, ÖNTAPADÓ

Üvegre ragasztható!

A jól ismert és szívesen alkalmazott kétoldalas, üvegre ragasztható plakáttartó keret család, melynek egyik fele beltérre esik, másik fele kültéri maszkoló profil.

A beltéri, összetettebb termék minden profilja felnyitható, ide kerül a két antireflex PVC közé a két plakát egymásnak háttal. A plakátcsere bármikor rendkívül könnyű, gyors és kényelmes.

A kinti maszkolóprofilt csak egyszer állítjuk be pontosan, felragasztást követően ehhez nem kell nyúlni, gondozást nem igényel, tisztítása az ablak mosás során javasolt puha ruhával.

A beltéri plakát a boltban vásárlók számára, ügyfelei tájékoztatására, kávézó, étterem esetében illetve szolgáltató helyen hangulat, élmény fokozására alkalmas.

A kifelé néző plakát a behívogató, reklámozó, akciókkal és elérhető szolgáltatásokkal kecsegtető hangulati elem.

Az üveg két oldalára rögzíthető plakáttartó alkalmas 2 db plakát, poszter, kép, menü, nyitvatartás, reklám, információ, árjegyzék kihelyezésére.

Erős öntapadóval, az egyik oldalon felcsapható profilokkal rendelkező dekoratív kirakati keret.

Amennyiben Ön szereti a rendezett és hatásos kirakatokat, ahol egyszerre kommunikálhat kifelé és befelé, megtalálta a megfelelő plakátkeretet, ez a kivitel nagyon tartós, e mellett szép és folyamatos, gyakori lapcserére javallt.

2 db antireflex PVC-vel

25 mm profilszélesség

Gérvágott sarkak

Üveg két oldalára rögzíthető plakáttartó, 2 db plakát illetve reklám kihelyezésére.

Méretek: A0, A1, A2, A3, A4, B0, B1, B2

Bruttó ár:

Variáció kiválasztása:

1 265 Ft-tól
Bruttó ár (Áfá-val)

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kategóriák

info@pedot.org

IRODA   VENDÉGLÁTÁS   EGÉSZSÉGVÉDELEM   KIÁLLÍTÁS