Kézfertőtlenítő állomás, állvány

NSS 0001- Kézfertőtlenítő állomás, A4 kerettel, 0,5 literes adagolóval

Térben álló kézfertőtlenítő állvány a vírusfertőzés terjedésének visszaszorítására, ügyféltérbe, rendelőkbe, oktatási- és közintézményekbe.

Fertőtleníthető és könnyen kezelhető alapanyagokból készült, erős, stabil talppal, 0,5 literes kézfertőtlenítő adagolóval és A4-es információs táblával a tetején, mely fekvő vagy álló pozícióba is szerelhető.

Fertőtlenítőszer nélkül szállítjuk.

Magasság: 1850 mm

Az állvány a fertőtlenítő adagoló eltávolítása után más információs állványként vagy szórólaptartó állványként is használható.

Nettó ár: 41.945,- Ft/ db

Bruttó ár:

53,270 Ft
price incl. VAT excl. VAT 41,945 Ft

A terméket, azonnal, raktárról küldjük.

Nagyobb mennyiségek esetén kedvezményt adunk! 

Megoldások a cseppfertőzés terjedésének megállítására

Fali kézfertőtlenítő adagoló, 1 literes

Kevés helye van, de tartós és megbízható kézfertőtlenítőt akar alkalmazni? A falra, üvegre, bútorlapra és ajtóra közvetlenül rögzíthető, helytakarékos kézfertőtlenítő adagoló pumpa megoldást kínál erre a problémára. A fertőtlenítőszer adagolót pultra vagy asztalra is helyezheti. Könyökkel lenyomható hosszú karral. erős, rugós pumpafejjel, rugalmas ABS tartállyal és kivehető csepptálcával gyorsan és egyszerűen használható, feltölthető és tisztítható. Kétféle rögzítési mód lehetséges: - tartozék furatok, csavarok és tiplik segítségével felfúrva a falon, bútorlapon, állványon. - tartozék betétek és 3M kétoldalas ragasztószalagok segítségével felragasztva üvegre, bútorlapra, falra. Rugalmas ABS anyagú adagolóval, mely könnyen kivehető a tartóból, anélkül, hogy a falról le kellene szerelni. az adagoló egyben kivehető, fertőtlenítoszeres oldalba mártható. - könyökkel is működtethető, felnyitható kar, a folyadékkal való feltöltéshez nyissa fel a kart, mely önállóan megáll, - rugós pumpafej, fémrugóval - tartozék csepptálcával, hogy ne a földre csöpögjön a fertőtlenítőszer. A csepptálca egyszerűen kihúzható, elmosható, visszahelyezhető. Méretek: Teljes magasság karral együtt: 290 mm Mélység: 140 mm csepptálcával, 96 mm csak az adagoló Szélesség: 100 mm Állványra szerelve is alkalmazható! Nettó ár: 11.501,- Ft Bruttó ár:

17,105 Ft

Lábpedálos kézfertőtlenítő állomás 1 literes adagolóval, kerekekkel

100%-ban érintésmentes kézfertőtlenítő állvány, lábpedállal működtethető fertőtlenítő adagolóval, a hatékony vírusvédelem érdekében! Nagy forgalmú területen, kültéren kell megoldást találni a kézfertőtlenítésre, anélkül, hogy hosszú sorok állnának, lassan haladna a sor és mindenki nyugtalankodna? A lábpedálos kézfertőtlenítő adagoló állvány megoldás erre a problémára, strapabíró, erős, biztonságos, borulásmentes és profi! Kültéren is alkalmazható, erős, porszórt fém alapanyagból készül a teste, mely mágnesezhető információval, matricával ellátható. A fertőtlenítőszer adagoló pumpa magassága állítható, így gyermek intézmények számára kimondottan ajánlott! A lábpumpa működési elve nagyon egyszerű, könnyen összeszerelhető és biztonságos működtetésű, strapabíró fém alkatrészekből, melyek kültéren is megállják a helyüket. Alapanyag: mágnesezhető fém Magasság: 1500 mm Szélesség: 306 mm Talp mérete: 400 mm x 370 mm Tartozék : - 2 db kerék hátul (csak az állvány döntésekor gurulnak, álló helyzetben stabilitást adnak az állványnak) - logózható, matricázható fém lemez - 1 literes pumpás fertőtlenítőszer adagoló - lábpumpa és összeköttetés az adagolóval (garantált minimum 30.000 lenyomás) Az állvány súlya: 14 kg, könnyen mozgatható, a hátsó két kerék segítségével. Az fertőtlenítőszer adagoló magassága 970 és 1225 mm között szabadon állítható, a célközönségnek megfelelően, ezáltal alkalmas nem csak irodák, egészségügyi intézmények, nyilvános terek, felnőtt közösségek számára, hanem gyermek közösségek, iskolák, óvodák részére is. Két színben elérhető: ezüst szürke vagy fekete, kérjük válasszon színt! Bruttó ár:

Starting at 63,500 Ft

Kézfertőtlenítő állomás, 1 L adagolóval, 1920 mm magas, A3 vagy A4 kerettel

Térben álló kézfertőtlenítő állvány a vírusfertőzés terjedésének visszaszorítására, ügyféltérbe, rendelőkbe, oktatási- és közintézményekbe. Fertőtleníthető és könnyen kezelhető alapanyagokból készült. Erős, stabil talppal, 1 literes kézfertőtlenítő adagolóval, amely könnyen feltölthető/ után tölthető, alján csepptálcával. Tartozék A3 plakátkerettel, mely könnyen fekvő vagy álló pozícióba szerelhető, a plakátnak megfelelően. Fertőtlenítőszer nélkül szállítjuk! Magasság: 1920 mm Az állvány a fertőtlenítő adagoló eltávolítása után más információs állványként vagy szórólaptartó állványként is használható, valamint két oldalas állványként is szerelhető. A4 és A3 méretű plakátkerettel választható! A4-es kerettel a nettó ár: 41.264,- Ft A3-as kerettel a nettó ár: 42.494,- Ft Bruttó ár:

Starting at 52,405 Ft

Lábpedálos kézfertőtlenítő állvány

Lábpedálos kézfertőtlenítőszer adagoló állvány, állomás, erős fém állványon. Gyors és egyszerű megoldást keres a kézfertőtlenítésre? Megtalálta! Az erős porszórt fém alapanyagú állvány, stabil talppal és lábpedállal működtethető tartós adagolókészülékkel felszerelt, strapabíró termék,amely a mindennapokban könnyen használható, feltölthető, cserélhető. Teljes magasság: 1405,5 mm Lapos, fém talp: 300 x 320 mm, súlya 3,6 kg, a talp alján gumi lábak védik a padlót a karcolástól. ÉRINTÉS MENTES, ELEMEK NÉLKÜL MŰKÖDIK, NEM SZENZOROS! • Az adagoló tartó rázkódás mentes ABS anyagból, az adagoló PE anyagból készült. • Az 1L űrtartalmú adagoló tartály könnyen feltölthető fertőtlenítő géllel és alkohollal is. • Az adagoló tartály pumpája fém rugóval van ellátva,könnyű működtetni, lenyomni, pumpálni és újra feltölteni. • A lenyomó kar legalább 700.000 lenyomásra tesztelve van, erős és strapabíró. • A lábpedál bevonata puha EVA hab, az ergonomikus és kényelmes használat érdekében, legalább 700.000 lenyomásra tesztelve van, erős és strapabíró. • Az adagoló fölötti lenyomó kar felnyitható, önmagában megáll, a folyadékcsere közben is könnyen kezelhető, nem csapódik vissza. A pumpa feje irányítottan, az alá tartott kézbe adagolja a fertőtlenítőszert, enyhén lefelé ível, nem spriccel szanaszét. • Kivehető csepptálcával, mely felfogja a lecsöpögő fertőtlenítőszert. Az adagoló tartály egy mozdulattal kivehető a tartóból és megtisztítható, mosható, mosogatható, fertőtleníthető áztatással, lemosással. • Az állványt egyszerű összeállítani, nem kell hozzá szerszám, különleges tudás vagy személyzet. • 3 csomagban szállítjuk! • Fertőtlenítő folyadék, gél vagy alkohol NEM tartozék! Szürke, fekete és fehér színben is elérhető! Nettó ár: 24.148,- Ft Bruttó ár:

32,995 Ft

Szenzoros kézfertőtlenítő állvány, 1 L adagolóval

Szenzoros kézfertőtlenítőszer adagoló állvány, állomás, erős fém állványon, hálózatról és elemmel is működtethető! Gyors és érintésmentes megoldást keres a kézfertőtlenítésre? Megtalálta! Az erős porszórt fém alapanyagú állvány, stabil talppal és szenzoros adagolóval, valamint tartállyal a fertőtlenítőszer számára. Könnyen használható, feltölthető, cserélhető. Profil: 60 x 80 mm, porszórt fém Teljes magasság: 1325 mm Fém talp, mérete: 300 x 320 mm, gumitalpakkal ellátva Tartály: 1 L űrtartalom, betekintő ablakkal, a fertőtlenítőszer mennyiségének ellenőrzéséhez. A tartály erős ABS műanyagból, az adagoló PE és PP alapanyagokból készültek. Érzékelő távolság: 5-8 cm.Alsó csepptálcával ellátva.  Elemmel és hálózatról is, vezetékkel működik! • Az 1L űrtartalmú adagoló tartály könnyen feltölthető fertőtlenítő alkohollal. Kérjük, gélt NE használjanak , mert az adagoló eldugulhat a sűrűségétől! is. • Az állványt egyszerű összeállítani, nem kell hozzá szerszám, különleges tudás vagy személyzet.• Fertőtlenítő folyadék, gél vagy alkohol NEM tartozék! Szürke, fekete és fehér színben is elérhető! Nettó ár: 41.230,- Ft Bruttó ár:

52,362 Ft

ASS 0001- Kézfertőtlenítő állomás, 1 L adagolóval, 1550 mm magas

Térben álló kézfertőtlenítő állvány a vírusfertőzés terjedésének visszaszorítására, ügyféltérbe, rendelőkbe, oktatási- és közintézményekbe. Fertőtleníthető és könnyen kezelhető alapanyagokból készült, erős, stabil talppal, 1 literes kézfertőtlenítő adagolóval és A3-as információs táblával a tetején, mely fekvő vagy álló pozícióba is szerelhető. Méretek: Teljes magasság: 1550 mm Porszórt fém talp: 350 x 350 mm, vastagsága 4 mm Eloxált alumínium profil: 51 x 25 mm Komplett fertőtlenítőszer adagoló, belső szappantartóval: mélység: 140 mm szélesség: 100 mm magasság: 290 mm Minden alkatrészt tartalmaz, azonnal használható! Fertőtlenítő folyadék nélkül szállítjuk! Nettó ár: 25.367,- Ft Bruttó ár:

32,216 Ft

NSS 0001- Kézfertőtlenítő állomás, A4 kerettel, 0,5 literes adagolóval

Térben álló kézfertőtlenítő állvány a vírusfertőzés terjedésének visszaszorítására, ügyféltérbe, rendelőkbe, oktatási- és közintézményekbe. Fertőtleníthető és könnyen kezelhető alapanyagokból készült, erős, stabil talppal, 0,5 literes kézfertőtlenítő adagolóval és A4-es információs táblával a tetején, mely fekvő vagy álló pozícióba is szerelhető. Fertőtlenítőszer nélkül szállítjuk. Magasság: 1850 mm Az állvány a fertőtlenítő adagoló eltávolítása után más információs állványként vagy szórólaptartó állványként is használható. Nettó ár: 41.945,- Ft/ db Bruttó ár:

53,270 Ft

NSS 0002- Kézfertőtlenítő állomás, fertőtlenítő állvány, 1 L adagolóval, A4 kerettel

Térben álló kézfertőtlenítő állvány a vírusfertőzés terjedésének visszaszorítására, ügyféltérbe, rendelőkbe, oktatási- és közintézményekbe. Fertőtleníthető és könnyen kezelhető alapanyagokból készült, erős, stabil talppal, 1 literes kézfertőtlenítő adagolóval és A4-es információs táblával a tetején, mely fekvő vagy álló pozícióba is szerelhető. Fertőtlenítőszer nélkül szállítjuk. Magasság: 1850 mm Az állvány a fertőtlenítő adagoló eltávolítása után más információs állványként vagy szórólaptartó állványként is használható. Nettó ár: 43.930,- Ft/ db Bruttó ár:

55,791 Ft

ECK 0001- Plexi megfogó kapocs, szorító, 2 db

Asztal, pult lapjához rögzíthető tábla szorító, kapocs, plexi, polikarbonát, habosított PVC táblák, bútorlapok megfogatásához, erős szorító csavarral. Mobil fal, mozgatható leheletvédő szereléséhez. Puha, fekete EVA anyaggal borítva, hogy megóvja az asztal épségét. Asztal/ pult befogási vastagsága: 6- 40 mm Csavar: M8, vastag forgató kerékkel. Alapanyag: porszórt fém, szürke színben Tábla befogási vastagsága: 2- 8 mm Párban szállítjuk! Nettó ár: 5.114,- Ft/ 2 db Bruttó ár:

6,335 Ft 8,551 Ft

ECK 0002- Plexi közép megfogó kapocs, szorító, 2 db

Asztal, pult lapjához rögzíthető tábla szorító, kapocs, plexi, polikarbonát, habosított PVC táblák megfogatásához, erős szorító csavarral. Mobil fal, mozgatható leheletvédő szereléséhez. Puha, fekete EVA anyaggal borítva, hogy megóvja az asztal épségét. Asztal/ pult befogási vastagsága: 6- 40 mm Csavar: M8, vastag forgató kerékkel. Alapanyag: porszórt vas, szürke színben Tábla befogási vastagsága: 2- 8 mm Párban szállítjuk! Nettó ár: 5168,- Ft/ 2 db Bruttó ár:

6,563 Ft 7,463 Ft

ECK 0003- Univerzális plexi szorító kapocs, megfogó, 2 db

Asztalhoz, pulthoz rögzíthető tábla szorító kapocs, plexi, polikarbonát, habosított PVC táblák megfogatásához, erős szorító csavarral. A felület szélével párhuzamosan és a felületre merőlegesen is szerelhetők a táblák a megfogókapoccsal. Mobil fal, mozgatható leheletvédőfal, mobil installáció szereléséhez ajánljuk. Puha, fekete EVA anyaggal borítva, hogy megóvja az asztal és a tábla épségét. Asztal/ pult befogási vastagsága: 6- 40 mm Csavar: M8, vastag forgató kerékkel. Alapanyag: porszórt vas, szürke színben Tábla befogási vastagsága: 2- 8 mm Párban szállítjuk! Nettó ár: 6.373,- Ft/ 2 db Bruttó ár:

8,094 Ft 9,183 Ft

ECK 0004- Csavarozható fali/ asztali plexi szorító kapocs, megfogó, 2 db

Falra rögzíthető tábla szorító kapocs, plexi, polikarbonát, habosított PVC táblák megfogatásához, erős szorító csavarral. A  felületre merőlegesen szerelhetők a táblák a megfogókapoccsal. Mobil fal, mozgatható leheletvédőfal, mobil installáció szereléséhez ajánljuk. Puha, fekete EVA anyaggal borítva, hogy megóvja az asztal és a tábla épségét. Alapanyag: porszórt vas, szürke színben Tábla befogási vastagsága: 2- 12 mm Párban szállítjuk! Nettó ár: 6.880,- Ft/ 2 db Bruttó ár:

8,738 Ft 9,183 Ft

PPC 003A- PET tasak, A4 álló, takarítási naplóhoz

Falra ragasztható, tükröződésmentes (antireflex) PET laptartó tasak, A4 álló lap kihelyezésére. Alkalmas munkarendek, takarítónaplók, beosztások, figyelmeztetések vagy akár árlisták és képek kihelyezésére is. Két oldalas ragasztóval a két rövidebb, visszahajtott végén, Csomagban jobban megéri! Nettó darabár: 1 db vásárlása esetén 591,- Ft/ db 25 db vásárlása esetén 537,- Ft/ db 50 db vásárlása esetén 510,- Ft/ db 100 db vásárlása esetén 483,- Ft/ db Bruttó ár:

19,700 Ft

PPC 003A- PET tasak, A4 álló, takarítási naplóhoz

Falra ragasztható, tükröződésmentes (antireflex) PET laptartó tasak, A4 álló lap kihelyezésére. Alkalmas munkarendek, takarítónaplók, beosztások, figyelmeztetések vagy akár árlisták és képek kihelyezésére is. Két oldalas ragasztóval a két rövidebb, visszahajtott végén, Csomagban jobban megéri! Nettó darabár: 1 db vásárlása esetén 591,- Ft/ db 25 db vásárlása esetén 537,- Ft/ db 50 db vásárlása esetén 510,- Ft/ db 100 db vásárlása esetén 483,- Ft/ db Bruttó ár:

31,165 Ft

Öntapadó PET tasak, A4 fekvő, 25 db/ csomag

Falra és üvegre ragasztható, tükröződésmentes (antireflex) PET laptartó tasak, A4 fekvő lap kihelyezésére. Alkalmas munkarendek, takarítónaplók, beosztások, figyelmeztetések vagy akár árlisták és képek kihelyezésére is. Két oldalas ragasztóval a két hosszabb, visszahajtott végén, 25 db/ csomag Nettó darabár: 392,- Ft/ db Nettó csomag ár: 9.802,- Ft/ csomag/ 25 db Bruttó ár:

Starting at 18,260 Ft

PPC 003A- PET tasak, A4 álló, takarítási naplóhoz

Falra ragasztható, tükröződésmentes (antireflex) PET laptartó tasak, A4 álló lap kihelyezésére. Alkalmas munkarendek, takarítónaplók, beosztások, figyelmeztetések vagy akár árlisták és képek kihelyezésére is. Két oldalas ragasztóval a két rövidebb, visszahajtott végén, Csomagban jobban megéri! Nettó darabár: 1 db vásárlása esetén 591,- Ft/ db 25 db vásárlása esetén 537,- Ft/ db 50 db vásárlása esetén 510,- Ft/ db 100 db vásárlása esetén 483,- Ft/ db Bruttó ár:

Starting at 750 Ft

DURAFRAME® infokeret, kétoldalas, A6, A5, A4 és A3 méretekben

Egy teljesen modern, rugalmas és esztétikus, bármely lap, plakát, kép kiviteléhez tökéletesen alkalmazkodó termékcsalád a DURAFRAME® információs keretek szortimentje. Ajánljuk lapok, plakátok, poszterek, képek, menük és árak kihelyezésére! Bármely sima felületre: üveg, bútorlap, pult, fal. Könnyen álló vagy fekvő pozícióban helyezhető. Ultra vékony infokeret, mindkét oldalon színes keret szélekkel, mágneses záródással, stabil tartással és könnyen kezelhető, hétköznapi bevetésre kész kivitellel. Alkalmazás : 1. lépés: nyomtassa ki a behelyezendő szöveget, információt, figyelmeztetést, lapot, képet, plakátot, valamint tisztítsa meg és hagyja megszáradni a felületet, ahova felkerül a DURAFRAME® A4 infokeret. 2. lépés: a keret öntapadós, távolítsa el a védőfóliát , pozicionálja az infokeretet, ragassza fel, mint egy matricát. 3.lépés: nyissa fel a front oldalt és helyezze be a lapokat a DURAFRAME® infokeretbe, a mágnes magától össze zár 4. lépés: bármikor eltávolítható nyom nélkül (kivéve festett fal, tapéta és érzékeny fal felületek) Logózható: tampon- vagy szitanyomással, maximális betűméret: 15 mm A6 méret fekete és ezüst szürke színben, Felhasználási tipp: névtábla, névkiírás, árjelzés, étel kiírás, irányjelzés épületen belül, nyitvatartás, nettó ár: 2050,- Ft/ db A5 méret fekete és ezüst szürke színben, Felhasználási tipp: ajtó névtábla, konferencia jelzés, gép leírás, árjelzés, fénykép kihelyezés, menü, szortiment megjelenítés, nettó ár: 1780,- Ft/ db A4 méret fekete, ezüst szürke, piros, kék, zöld, narancs, fehér és arany színben,     Felhasználási tipp: kötelező információk, nyitvatartás, elérhetőségek, képek, fotók, terem jelzések, nyitvatartás,  haladási irány, biztonsági előírás  nettó ár:  3330,- Ft/ db A3 méret fekete, ezüst szürke, piros, kék, zöld, narancs és arany színben, Felhasználási tipp: plakátok, képek, poszterek, név listák, árlisták, látványos információk, képes megjelenítések,                                                               nettó ár: 5985,- Ft/ db Kérjük válasszon méretet és színt! Bruttó ár:

Starting at 2,146 Ft

Öntapadó két oldalas A4 plakátkeret, ablakra, mágneses

Postaláda keretnek vagy mágneses keretnek hívjuk, ezt az A4-es lapmérethez gyártott, könnyű, műanyag keretet. Színei: szürke vagy fekete. Ablakon, bejárati ajtón, kirakaton egyaránt szép, mutatós és lényegre törő. Nyitvatartás, akciók, elérhetőségek, információk, képek, rendelési idők, figyelmeztetések kihelyezésér ajánljuk. Nagyon egyszerű a kihelyezése, extra erős öntapadó ragasztóval van ellátva, ami bírja az üveg változásait és az időjárás viszontagságait is. Könnyű műanyagból készült, tartós zsanérokkal és erős mágnes záródással. Erős öntapadóval a keret profilok hátlapján. Egyik oldala nyíló- záródó plakáttartó, másik oldala öntapadó keret maszk. 2 db antireflex PVC fólia tartozék. Extra vékony eltartás az üvegtől: 7 mm Hangtalanul nyitható és csukható! Gérvágott sarkak  és visszacsillanást gátló fóliák, a jobb láthatóságért. Külső méret: 235 x 32 mm Poszter méret: 210 x 297 mm (A4) Logózással megszemélyesíthető! Csomagban jobban megéri! Nettó darabár: 1 db vásárlása esetén         2942,- Ft/ db 10 db vásárlása esetén      2833,- Ft/ db 50 db vásárlása esetén     2800,- Ft/ db Válasszon színt: Bruttó ár:

Starting at 2,415 Ft 4,400 Ft

Függeszthető leheletvédőfal, mennyezetre szerelhető, 3 méretben

Mennyezetről belógatható leheletvédőfal, biztonságos és esztétikus kivitelben. Pénztárak, ügyfélterek, recepciók hasznos kelléke, mindent küldünk a csomagban, ami a felszereléséhez szükséges. A szett tartalma: - 2 db mennyezeti rögzítő, csavarral és díszkupakkal, - 2 x 2 méter sodrony - 2 db eloxált alumínium posztersín profil, záróvégekkel és 2 db akasztóval - 1 db víztiszta PET lap Matricával dekorálható. Elérhető méretek: 1200 x 700 mm 1500 x 700 mm 1500 x 1000 mm Bruttó ár:

Starting at 20,046 Ft

CWS 0001- Gurulós plexi átlátszó fal, 940 x 1990 mm

Mobil, könnyen mozgatható átlátszó fal, kerekekkel vagy anélkül. Átlátszó fal, 4 db kerékkel, alumínium vázon.  Könnyen mozgatható, fékezhető, dekorálható fal felület, az alu profilok kiegészíthetők szórólap és laptartókkal, fertőtlenítőszer adagolóval, táblával, stb. A fal anyaga: 1 mm vastag PET lap, ami nem sárgul, és elég hajlékony ahhoz, hogy könnyen szállítható legyen, és a falat könnyen tudják mozgatni. A PET tábla szilikon tömítéssel rögzül az alu profilokban, a magasabb biztonság érdekében! Teljes méret: 940 mm széles, 1990 mm magas. Láb hossza: 400 mm, (200 mm-t áll ki a faltól), tartozék 4 db fékezhető kerékkel. Személyes átvétel vagy egyedi kiszállítás, a csomag mérete: 1080 x 2070 x 85 mm Kerekek nélkül is rendelhető! Elérhető fekete vagy fehér profilokkal is! Nettó ár: 67.103,- Ft Bruttó ár:

Starting at 86,360 Ft

CWS 0002- Leheletvédő plexi fal, fizető állomással

Kasszákhoz, recepciókhoz helyezhető, önállóan, lábakon megálló plexi leheletvédőfal, alsó nyílással, bankkártyatermináltartó tálcával. Eloxált alumínium váz, zárókupakok, puha gumi talpak, állítható magasságú átlátszó fal. Teljes magasság: 2006 mm Plexifal: 760 mm magas x 928 mm széles Alumínium terminál tartó, hajlított lemez, mely erős és strapabíró. Láb hossza 400 mm gumitalpakkal Fehér vagy fekete vázzal is elérhető! Kiegészíthető higiéniai és információs eszközökkel, mint például plakátkeret, szórólaptartó, kézfertőtlenítő adagoló, stb. Nettó ár: 48.620,- Ft Bruttó ár:

61,748 Ft

Plexi leheletvédőfal, alumínium keretben, állítható magassággal, 6 méretben

Plexi leheletvédőfal, tartós és könnyen tisztán tartható, csavarokkal a pultra rögzíthető eloxált alumínium keret, 4 mm vastag plexi leheletvédőfallal, melynek magassága tetszőlegesen szabályozható (alsó átadó is kialakítható). 6 méretben elérhető! Tartozék rögzítő csavarokkal, mellyel a pulthoz/ asztalhoz rögzíthető a leheletvédőfal. Egymás mellé téve leheletvédő falrendszer is kialakítható, szolgálhat elválasztó falként, átadó falként is. Elérhető méretek : 1000 x 800 mm 1000 x 1000 mm 1000 x 1200 mm 1200 x 800 mm 1200 x 1000 mm 1200 x 1200 mm Kérjük válasszon méretet: Bruttó ár:

Starting at 60,365 Ft

Regisztrációs pult, plexi védőfallal, hordtásákával

Kínálópult, regisztrációs pult, átlátszó védőfallal, kiállítás, recepció, termékismertető segédje, belső  polccal, erős, strapabíró alapanyagokból, matricázható pult felülettel.. Használja ki a pult előlapját reklámja, hirdetése, elérhetőségei megjelenítésére! Matricával szépen és gyorsan dekorálható. A kínálópult laposra csukva számtalanszor szállítható, kinyitható,felállítható és  vissza szedhető. Az ár tartalmaz: 1 db kihajtogatható, matricázható szekrényt/ állványt,  1 db pultot 1 db belső polcot 1 db leheletvédőfalat, melynek magassága/ átadó nyílása változtatható! Az előlap, a két oldallap és a pult is matricázható! A pult pontos méretei a fényképek között megtalálhatók! Csomagméret: 870 x 990 x 175 mm Csomagsúly : 20 kg Nettó ár: 78.836,- Ft Bruttó ár:

100,121 Ft 85,850 Ft

    Categories

    IRODA   VENDÉGLÁTÁS   EGÉSZSÉGVÉDELEM  KIÁLLÍTÁS